Uutuudet

PRX-T33

PRX-T33 on uuden sukupolven "Art of Anti-aging" -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta "frostingia" tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

PRX-T33 on myös erinomainen "esihoito" muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

Tuotesarjat 

DIBI MILANO -  ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen aikuisen naisen ihonhoitometodi. 

Italialainen ammattikosmetiikkasarja on aikuisen naisen ylellinen ihonhoitosarja. 

Kauneus koostuu monista hyvin pienistä yksityiskohdista ja Dibi tietää sen. Siitä syystä kaikki Dibi- tuotteet ja hoitokäsittelyt hyödyntävät tehokkaasti nykyajan tieteen ja kehittyneen teknologian mahdollisuudet kauneudenhoidoissa. Jokainen DIBI MILANO tuote sisältää kantasoluja suojaavan peptidin (Peptidi 31) ja hyaluronihappoa ja tuotekohtaiset aktiiviaineiden yhdisteet  erinäisiin ihon ikääntymisestä johtuviin ongelmiin. 

Yli 40- vuoden ajan DibiMilano - sarjaa ovat siivittäneet seuraavat arvot:

7 AMMATTIKOSMETIIKAN YDINARVOA:

TIETEELLINEN METODI, TUTKIMUS JA TUOTEKEHITYS, EDISTYKSELLISET TEKNOLOGIAT, TUOTTEIDEN TEHOKKUUS, YKSILÖLLISET HOIDOT, SERTIFIOIDUT TULOKSET, KOULUTUS 


Lue lisää : 


https://www.dibimilano.com/us-enEnviron - uraauurtava A- vitamiinikosmetiikan asiantuntija

Environ on Dr. Des Fernandesin, maailmankuulun plastiikkakirurgin kehittelemä vitamiinihoitosarja, joka perustuu suuriin A, C Ja E - vitamiinipitoisuuksiin, antioksidantteihin ja peptideihin.

Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Yhdistelmä A- vitamiinia, antioksidantteja ja flavonoideja auttaa säilyttämään ihosolujen terveyden ja pitämään ihon nuorekkaana. Ihosta tulee pehmeämpi, elastisempi ja kestävämpi valovaurioita vastaan. Environ A- vitamiini hoitotuotteet, suojaavat ihoa, korjaavat ihovaurioita, ja ennaltaehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ylläpitävät ihon normaalia toimintaa. Environ ihonhoitotuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille. Kotona käytetään hoitoja tukevia portaittain tehostuvia A-vitamiinituotteita. Environ hoitoja ja tuotteita tarjoavat vain koulutetut kosmetologit ja lääkärit.

 

Lue lisää:
 

 https://www.vitamion.fi/


Dr.Baumann - luonnollista ihonhoitoa, ilman allergisoivia ainesosia.

Bionominen ihonhoitosarja, joka on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen.

Sarjan luonnolliset vaikutusaineet sopivat täydellisesti yhteen ihon kanssa ja sarjasta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille (kasvo- ja vartalo). Hoitotuotteet eivät sisällä hajusteita, kemiallisia säilöntäaineita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteiden pakkaamisessa vältetään turhia materiaaleja. Tuotteissa käytettävien ainesosien teho ja vaikutus ihoon on tieteellisesti todistettu.

Manuaalikasvohoitoihin voit valita lisäpalveluna aineiden imeytymistä tehostavan ultraääni-imeytyksen.


Lue lisää: 
 

https://www.dr-baumann.fi/   

 

BiON - aknehoidon asiantuntija

Palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen - sekä acne rosacean hoitoon. 

BiON  Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja.  Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla - yli 90% kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja. Tuotteiden tuoksut tulevat raaka-aineista kuten kasviuutteista. 

Lue lisää:

www.Bion.fi

  
GERnètic - Klassinen ihonhoitosarja 

Ranskalainen ihonhoitosarja ihon perushoitamiseen ja iho-ongelmien hoitoon. 

GERnétic Internationalin kasvohoitotuotteet sisältävät bioteknologian avulla eristettyjä tehokkaita aktiiviainesosia kasveista ja merilevistä, jotka auttavat ravitsemaan ihoa. Sarjasta löytyy tuotteita (kasvo- ja vartalo) kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille.  Tuotteet palauttavat ihon biologisen hyvinvoinnin sekä uusiutumiskyvyn, ylläpitäen tehokkaasti kasvojen nuorekkuutta ja terveyttä. Tuotteissa on mieto tuoksu.


Lue lisää:


www.gernetic.fiJoe Blasco - ammattilaisten valinta  

Joe Blasco -tuotesarjan meikit ja ihonhoitotuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään.

Joe Blascon meikkivoiteet ja meikit ovat todella riittoisia antaen upean, kestävän lopputuloksen jo pienellä määrällä. Tuotteet sisältävätkin suuren määrän väripigmenttejä. Yksi suosituimmista tuotteista on peittävä Ultra Base -meikkivoide, josta riittää jopa 300 yksittäistä käyttökertaa.

Myös ihotautilääkärit suosittelevat Joe Blasco -tuotteita niiden peittävyyden ja hajustettomuuden  ansiosta. Erityisen peittävät Dermaceal ja Tattoo Cover -peitevärit sisältävät väripigmenttiä noin 70-85 %. Nämä peittävät tuotteet sopivat erinomaisesti ihon värivirheiden, kuten tuliluomen, valkopälven, arpien ja palovammojen peittämiseen ja häivyttämiseen.

Joe Blasco Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ne sisältävät merilevistä saatuja mineraali- ja hivenaineita. Lisäksi tuotteet ovat listattuina Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen sivuilla.


Lue Lisää:

https://www.norris.fi/Joe-Blasco 

Orly - vastaus jokaiselle kynnelle

Laadukkaat käsien- ja kynsienhoitotuotteet sekä värilakat Orlylta yksilölliseen käsien hoitoon.

ORLY:n kynsilakat ovat korkeatasoisia ja kansainvälisesti tunnettuja. Orlyn kynsituotteet tunnetaan jatkuvasta kehityksestä sekä rohkeista väreistä. Kaikki tuotteet ovat vegaaneja, eikä tuotteissa käytetä haitallisia ainesosia kuten DBP, Tolueeni, Kamferi jne... 

Lakkojen suuri pigmenttipitoisuus takaa peittävyyden jo kahdella lakkakerroksella. Hoitolastani saat mm. Hoitolakat (hauraille, pehmeille, liuskottuville kynsille) ja alus- ja päälylakat. Tervettä kynnenkasvua edistävä kynsinauhaöljy-ja voide ja kosteuttava käsivoide. Värilakat kuultavan, metallinhohtavan, kimaltavan vivahteissa sekä mattapintaisena.


Lue lisää: 


www.orlybeauty.com


Jalkahoitotuotteet

Laadukkaat jalkojen ihon ja kynsien hoitotuotteet yksilölliseen  kotihoitoon. 

Laufwunder- sarjan  kosteuttava-, lämmittävä-, virkistävä-  ja keramiideja sisältävät voiteet sekä herkän ihon voide ja halkeamavoide. Iloiset varpaat- sarjan halkeamavoide, jalkakylpyaine ja talkki. Peclavus- sarjan pihkaoide ja Teepuuöljy. Lampaanvillaa. Pausek hikoilevien jalkojen hoitotuotteet. Geelikevennystuotteita erilaisiin jalkaterän vaivoihin mm. nivelten suojaksi, päkiän - ja kantapään pehmusteeksi, vaivaisenluunsuojaksi. 


Footlogix® jalkojenhoitosarja (hoitotuotteet - ja hoitometodi) - Medi meet`s Pedi - lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen.


Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Corneum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.


Lue lisää:


www.footlogixsuomi.fi


Candying - karvanpoistomenetelmä

Candying on karvanpoistomenetelmä, jolla on ihoa hoitava vaikutus.

Candying on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa häiritsevät ihokarvat . Candypaste kuorii samalla iholta kuolleen ihosolukon jättäen ihon silkkisen pehmeäksi. Tuotteisiin on lisätty xylitolia, jolla on ihoa hoitava vaikutus. 

Candying pasteilla saadaan poistettua hyvinkin lyhyttä karvaa, mutta jotta toimenpide olisi tehokasta ja nopeaa noin 5mm pituinen karva on optimaalisin. Jos taas karva on pidempää, suosittelen  lyhentämistä. 

Candying karvanpoiston jälkeen 

seuraavien  24 H tunnin aikana 

älä käytä iholla :talkkia, deodoranttia, parfyymiä, itsestään ruskettavia aineita. 

Ethän kylve paljussa/ammeessa. 

Älä mene solariumiin /  saunaan, vältä hikoilua. Älä käytä tiukkoja hankaavia vaatteita. 

Suojaa ihosi auringolta. 

Pari hyvää vinkkiä 

-  Sisäänkasvaneet karvat voidaan ehkäistä säännöllisellä kuorinnalla ja ihon kosteuttamisella. 

Pidä kuitenkin kuorinnasta 2 päivää väliä ennen ja jälkeen karvanpoiston.

Älä laita kosteusvoidetta karvanpoistoalueelle poistopäivänä.

 

Karvanpoistoa ei suositella seuraavaavissa tapauksissa: rikkoutunut, vaurioitunut tai infektoitunut iho (erityisesti tarttuvat ihotaudit sekä herpes). 

Käsitellyt ihoalueet(kuorinnat, laser) ja leikkaus- ja säärihaavat sekä ihomuutokset. Ihoa kuivattavat & ohentavat sekä herkistävät lääkitykset. 

Ohut iho. 

Krooniset sairaudet => konsultoi hoitavaa lääkäriä. 


Laitehoidot

Kasvo- ja vartalohoidoissa laitteilla tehostetaan mm. aktiiviaineiden imeytymistä, parannetaan verenkiertoa ja nestekiertoa, pilkotaan rasvaa, siloitetaan ryppyjä ja juonteita, kiinteytetään ihoa ja aktivoidaan kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Myöskin erilaisia kuorintoja voidaan tehdä laitteilla. 

Laitteita löytyy monenlaisia, mutta yhdessä hoitavan kosmetologin kanssa löytyy se itselle sopivin ja tehokkain laite. Mahdolliset hoidon esteet kartoitetaan ennen hoidon aloittamista. Kontraindikaatioina  useille laitteille ovat esimerkiksi sydänvika/sydämentahdistin, verenkierrolliset häiriöt, epilepsia, MS- tauti, parkinsonintauti, syöpä, raskaus, kasvaimet, paikalliset infektiot, vaikea migreeni/päänsärkyihin taipumus, yksilöllinen huono hoitovirtojen sieto.  Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä.  Tarkemmat laitekohtaiset hoidon esteet varmistamme ennen hoidon aloittamista. Miettiessäsi laitehoidon sopivuutta juuri sinulle ja sinun iho-ongelmaasi, ota yhteyttä minuun, niin kartoitamme sopivimman laitteen hoidettavalle alueelle.

Laitehoitoja suositellaan tehtäväksi sarjana, jotta laitehoidon hyöty olisi maksimaalinen. Sarjahoitojen taajuus riippuu käytettävästä laitteesta ( laitevalmistajan suositus), hoidettavan ikä (nuorempi iho aktivoituu laitehoidoista nopeammin ja hoitotulos pysyy pidemmän aikaa haluttuna), haluttu hoitotulos(olemme yksilöitä, joten laitevalinta ja hoitokerrat ovat yksilölliset). Take- ten kasvolihasjumppari

Tehokas, tutkittu, turvallinen, patentoitu hoitomenetelmä kasvolihaksille. 

Take Ten -kasvojenkohotus on hoitomenetelmänä ainutlaatuinen ja aidosti veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotukseen. Laitetta on valmistettu Suomessa jo vuodesta 2001.

Hoitomenetelmä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu luonnolliseen kasvolihasjumppaan ollen näin turvallinen ja kivuton. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla Baxendale Wave -sähköaallolla. Hoitomenetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Kasvojen lihasmassa kasvaa ja palautuu entisiin mittoihinsa. Kasvolihasten kuntoutuessa rypyt ja juonteet loivenevat. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen ja näkyviä tuloksia saavutetaan nopeasti. Aineenvaihdunnan vilkastuessa kasvot saavat takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä.

Take Ten soveltuu myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen. Perushoito on sarjahoitojen alussa toteutettava 10 hoitokerran aloitussarjahoito, jota tehdään 2-3krt/viikossa, ylläpitohoito 3-8 viikon välein (yksittäinen hoitokrt). ylläpitohoito (uusi 10 kerran sarjahoito) 6-12 kk:n välein.  Hoito sisältää: alkupuhdistus, TakeTen laitehoito, seerumi ja loppuvoide kasvoille/ 20-25 min/hoitokrt.  Voit käydä hoidossa vaikka ruokatunnilla ;)

Lue lisää:

www.veitsetonvaihtoehto.fi

 


Kotimainen Ditelle Upi (UÄ) - ultraäänipuhdistus- ja iontoforeesilaite

Hellävarainen ultraäänikuorinta, ultraääni-imeytys & hoitotuotteiden imeytys sähkövirralla.

Laitteella voidaan turvallisesti ja hellävaraisesti puhdistaa ja kuoria erilaisia ihotyyppejä valitsemalla pulsoiva tai jatkuva ultraääni. Laitekuorinnan  jälkeen voidaan tehdä mekaaninen puhdistus. Vaikuttavien aineiden kuljetus ihoon sonoforeesissa (hoitotuotteiden imeytys ultraäänellä) voidaan käyttää pulsoivaa tai jatkuvaa ultraääntä. Iontoforeesi - hoitotuotteiden imeytys sähkövirralla -  on mahdollista tehdä joko positiivisella tai negatiivisella polariteetillä hoitotuotteiden mukaisesti. 

Ultraäänilaitetta käytetään kasvo- ja vartalohoidoissa. Perinteinen raekuorinta voidaan korvata ultraäänikuorinnalla. 

Laitehoitoa voidaan tehdä yksittäin tai sarjana ( 3-10 hoidon sarjahoitona, 1-3 krt/viikossa).