Tuotesarjat

DIBI MILANO -  ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen aikuisen naisen ihonhoitometodi. 

Italialainen ammattikosmetiikkasarja on aikuisen naisen ylellinen ihonhoitosarja. 

Kauneus koostuu monista hyvin pienoistä yksityiskohdista ja Dibi tietää sen. Siitä syystä kaikki Dibi- tuotteet ja hoitokäsittelyt hyödyntävät tehokkaasti nykyajan tieteen ja kehittyneen teknologian mahdollisuudet kauneudenhoidoissa. Jokainen DIBI MILANO tuote sisältää kantasoluja suojaavan peptidin (Peptidi 31) ja hyaluronihappoa ja tuotekohtaiset aktiiviaineiden yhdisteet  erinäisiin ihon ikääntymisestä johtuviin ongelmiin. 


7 AMMATTIKOSMETIIKAN YDINARVOA:

TIETEELLINEN METODI, TUTKIMUS JA TUOTEKEHITYS, EDISTYKSELLISET TEKNOLOGIAT, TUOTTEIDEN TEHOKKUUS, YKSILÖLLISET HOIDOT, SERTIFIOIDUT TULOKSET, KOULUTUS 


Lue lisää : 


www.disar.fi/dibi-milano


Environ - uraauurtava A- vitamiinikosmetiikan asiantuntija

Environ on Dr. Des Fernandesin, maailmankuulun plastiikkakirurgin kehittelemä vitamiinihoitosarja, joka perustuu suuriin A, C Ja E - vitamiinipitoisuuksiin, antioksidantteihin ja peptideihin.

Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Yhdistelmä A- vitamiinia, antioksidantteja ja flavonoideja auttaa säilyttämään ihosolujen terveyden ja pitämään ihon nuorekkaana. Ihosta tulee pehmeämpi, elastisempi ja kestävämpi valovaurioita vastaan. Environ A- vitamiini hoitotuotteet, suojaavat ihoa, korjaavat ihovaurioita, ja ennaltaehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ylläpitävät ihon normaalia toimintaa. Environ ihonhoitotuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille. Kotona käytetään hoitoja tukevia portaittain tehostuvia A-vitamiinituotteita. Environ hoitoja ja tuotteita tarjoavat vain koulutetut kosmetologit ja lääkärit.

 

Lue lisää:
 

 https://www.vitamion.fi/    
 

Dr.Baumann - luonnollista ihonhoitoa, ilman allergisoivia ainesosia.

Bionominen ihonhoitosarja, joka on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen.

Sarjanluonnollisetvaikutusaineet sopivat täydellisesti yhteen ihon kanssa. Hoitotuotteet eivät sisällä hajusteita, kemiallisia säilöntäaineita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteiden pakkaamisessa vältetään turhia materiaaleja. Tuotteissa käytettävien ainesosien teho ja vaikutus ihoon on tieteellisesti todistettu.

Manuaalikasvohoitoihin voit valita lisäpalveluna aineiden imeytymistä tehostavan ultraääni-imeytyksen.


Lue lisää: 
 

https://www.dr-baumann.fi/   

 

BiON - aknehoidon asiantuntija

Palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen - sekä acne rosacean hoitoon. 

BiON  Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja.  Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla - yli 90% kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja. Tuotteiden tuoksut tulevat raaka-aineista kuten kasviuutteista. 

Lue lisää:

www.Bion.fi

  
GERnètic - Klassinen ihonhoitosarja 

Ranskalainen ihonhoitosarja ihon perushoitamiseen ja iho-ongelmien hoitoon. 

GERnétic Internationalin kasvohoitotuotteet sisältävät bioteknologian avulla eristettyjä tehokkaita aktiiviainesosia kasveista ja merilevistä, jotka auttavat ravitsemaan ihosi eri kerroksia täsmällisesti. Innovatiiviset hoitotuotteet syvähoitavat epidermistä ja stimuloivat

fibroblastisoluja. Tuotteet palauttavat ihon biologisen hyvinvoinnin sekä uusiutumiskyvyn, ylläpitäen tehokkaasti kasvojen nuorekkuutta ja terveyttä. Tuotteissa on mieto tuoksu.


Lue lisää:


www.gernetic.fiJoe Blasco - ammattilaisten valinta  

Joe Blasco -tuotesarjan meikit ja ihonhoitotuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään.

Joe Blascon meikkivoiteet ja meikit ovat todella riittoisia antaen upean, kestävän lopputuloksen jo pienellä määrällä. Tuotteet sisältävätkin suuren määrän väripigmenttejä. Yksi suosituimmista tuotteista on peittävä Ultra Base -meikkivoide, josta riittää jopa 300 yksittäistä käyttökertaa.

Myös ihotautilääkärit suosittelevat Joe Blasco -tuotteita niiden peittävyyden ja hajustettomuuden  ansiosta. Erityisen peittävät Dermaceal ja Tattoo Cover -peitevärit sisältävät väripigmenttiä noin 70-85 %. Nämä peittävät tuotteet sopivat erinomaisesti ihon värivirheiden, kuten tuliluomen, valkopälven, arpien ja palovammojen peittämiseen ja häivyttämiseen.

Joe Blasco Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ne sisältävät merilevistä saatuja mineraali- ja hivenaineita. Lisäksi tuotteet ovat listattuina Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen sivuilla.


Lue Lisää:

https://www.norris.fi/Joe-Blasco 

JANE IREDALE - mineraalimeikkisarja vailla vertaa

Jane Iredalen- mineraalimeikkisarja sisältää korkealaatuisia, puhtaita mineraaleja antaen ihon hengittää ja toimia normaalisti.


Ne eivät tuki ihohuokosia, eivätkä aiheuta epäpuhtauksia. Tuotteiden monipuolisuus ilmenee esimerkiksi meikkipohjissa, sillä ne omaavat yksinään neljän tuotteen ominaisuudet: meikkivoide, peitevoide, aurinkosuoja sekä hoitotuotteen ominaisuuksia.  Jane iredale -mineraalimeikeissä käytetään vain laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita. Mineraalien korkea määrä antaa hyvän peiton, aurinkosuojan sekä hoitavuuden. Meikkipohjissa on UVA/UVB -suoja SPF 15-30. Tuotteet ovat hajusteettomia, eikä niitä tai mitään raaka-aineita testata eläinkokeilla. Lisäksi tuotteissa on maailman ainoana mineraalimeikkisarjana merestä saatavia mineraaleja sekä granaattiomenauutetta antioksidanttina ihon kosteuden ylläpitämiseksi. 


Lue lisää:


www.janeiredale.com

Orly - vastaus jokaiselle kynnelle

Laadukkaat käsien- ja kynsienhoitotuotteet sekä värilakat Orlylta yksilölliseen käsien hoitoon.

ORLY:n kynsilakat ovat korkeatasoisia ja kansainvälisesti tunnettuja. Orlyn kynsituotteet tunnetaan jatkuvasta kehityksestä sekä rohkeista väreistä. Kaikki tuotteet ovat vegaaneja, eikä tuotteissa käytetä haitallisia ainesosia kuten DBP, Tolueeni, Kamferi jne.. Lakkojen suuri pigmenttipitoisuus takaa peittävyyden jo kahdella lakkakerroksella. Hoitolastani saat mm. Hoitolakat mm. hauraille, pehmeille, liuskottuville kynsille ja alus- ja päälylakat. Tervettä kynnenkasvua edistävä kynsinauhaöljy-ja voide ja kosteuttava käsivoide. Värilakat kuultavan, metallinhohtavan, kimaltavan vivahteissa sekä mattapintaisena.


Lue lisää: 


www.orlybeauty.com


Jalkahoitotuotteet

Laadukkaat jalkojen ihon ja kynsien hoitotuotteet yksilölliseen  kotihoitoon. 

Laufwunder- sarjan  kosteuttava-, lämmittävä-, virkistävä-  ja keramiideja sisältävät voiteet sekä herkän ihon voide ja halkeamavoide. Iloiset varpaat- sarjan halkeamavoide, jalkakylpyaine ja talkki. Peclavus- sarjan pihkaoide ja Teepuuöljy. Lampaanvillaa. Pausek hikoilevien jalkojen hoitotuotteet. Geelikevennystuotteita erilaisiin jalkaterän vaivoihin mm. nivelten suojaksi, päkiän - ja kantapään pehmusteeksi, vaivaisenluunsuojaksi. 


Footlogix® jalkojenhoitosarja (hoitotuotteet - ja hoitometodi) - Medi meet`s Pedi - lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen.


Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Corneum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.


Lue lisää:


www.footlogixsuomi.fi


Laitehoidot

Take Ten - kasvolihasjumppari

Tehokas, tutkittu, turvallinen, patentoitu hoitomenetelmä kasvolihaksille. 

Take Ten -kasvojenkohotus on hoitomenetelmänä ainutlaatuinen ja aidosti veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotukseen. Laitetta on valmistettu Suomessa jo vuodesta 2001.

Hoitomenetelmä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu luonnolliseen kasvolihasjumppaan ollen näin turvallinen ja kivuton. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla Baxendale Wave -sähköaallolla. Hoitomenetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Kasvojen lihasmassa kasvaa ja palautuu entisiin mittoihinsa. Kasvolihasten kuntoutuessa rypyt ja juonteet loivenevat. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen ja näkyviä tuloksia saavutetaan nopeasti. Aineenvaihdunnan vilkastuessa kasvot saavat takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä.

Take Ten soveltuu myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen.

Lue lisää:

www.veitsetonvaihtoehto.fi

 


TOINEN OTSIKKO

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia.