Uutuudet

Uutuus DibiMilano Defence Solution- herkän ihon kasvohoito.

Erikoishoito herkälle iholle vähentää ihoärsytystä, ehkäisee punoitusta, lisää ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää ihon kutinaa. Suositellaan erityisesti herkälle iholle, joka on reaktiivinen ja helposti ärtyvä. Hoidossa tuetaan erityisesti ihon luonnollisia suojamekanismeja ja vähennetään ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamaa stressitilaa ihossa. Yksittäinen hoito.

Kasvot                                                                 85€    Nyt tarjous maaliskuu 2023    70€

Kasvot & kaulaniho                                       92€   Nyt tarjous maaliskuu 2023      80€

Kasvot, kaula ja decollete                           118€  Nyt tarjous maaliskuu 2023      95€      

Sarjahoito 3-hoidon sarja                          200€                  

Uutuus DibiMilano Defence Solution -herkän ihon kasvohoito. Hajusteettomat tuotteet. Sarjahoito 5- hoitoa+ Defence solution voide. Hoitoväli 7-14 vrk.

Erikoishoito herkälle iholle vähentää ihoärsytystä, ehkäisee punoitusta, lisää ihon kosteuspitoisuutta ja vähentää ihon kutinaa. Suositellaan erityisesti herkälle iholle, joka on reaktiivinen ja helposti ärtyvä. Hoidossa tuetaan erityisesti ihon luonnollisia suojamekanismeja ja vähennetään ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamaa stressitilaa ihossa.

Voiteen (1 tai 2) saa mukaan viidennen hoidon jälkeen.

1.Repairing Moisturising Cream

Hyvin siedetty koostumus suojaa ja vahvistaa herkkää ihoa vähentäen ihon yliherkkyyttä. Pehmittävien, rauhoittavien ja kosteuttavien vaikutusten avulla voide edistää ihon omasuojan homeostaasia. Hajusteeton.

Tulos: Päivä päivältä iho rauhoittuu ja kosteuspitoisuus lisääntyy.

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle ja imeytä kevyesti hieroen.

Tai

2. Soothing Anti-Redness Cream

Rauhoittava tehovoide punoittavalle iholle. Neutraloi välittömästi ihon punoitusta sekä rauhoittaa ja suojaa ihoa. Sopii paikalliseen, hetkelliseen tai jatkuvaan punoituksen hoitoon. Sisältää kevyen UV-suojan. Hajusteeton.

Tulos: Ravittu ja suojattu iho

Käyttö. Levitä iholle ja hiero kunnes voide on täysin imeytynyt.

PRX-T33

PRX-T33 on uuden sukupolven "Art of Anti-aging" -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33 är nästa generations "Art of Antiageing" som möter dagens  kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård, med få eller inga sociala begränsningar.

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta "frostingia" tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

PRX-T33 on myös erinomainen "esihoito" muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

PRX-T33 hoitokohteet: Rypyt ja juonteet, Kuiva iho, Veltostunut iho, Pigmenttimuutokset, Ennenaikaisesti ikääntyvä iho, Arvet ja laajentuneet ihohuokoset, Venymä- ja leikkausarvet, Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho. Behandlingsmöjligheter: Rynkor och linjer, Torr hud, Förlorad fasthet och elasticitet, Nedsatt fyllighet, Ojämna pigmenteringar, Ljusåldrad hud, Ärrbildningar.

PRX-T33 hyödyt: Neulaton ja kivuton hoitomuoto, Ei "frostingia" eikä toipumisaikaa, Nopea hoito=> vain 30 minuuttia, Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana, Patentoitu koostumus TCA 33 %, H2O2 ja Kojic-happo, CE-merkitty lääkinnällinen laite.

PRX-T33 fördelar: Nålfri applicering, Ingen "frosting" eller "down-time", för alla hudtyper och alla årstider, patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid, vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I.

Vasta-aiheet: raskaus ja imetys, ihorikot, haavat, virusperäiset ihosairaudet, aktiivisessa vaiheessa olevat ihosairaudet & ihottumat pahenemisvaiheessa, valoa herkistävät lääkkeet (huomio luontaistuotteet ja itsehoitolääkkeet ja ravintolisät), antibioottikuurit, täyteaineet (poskiin noin 1-2 vk laitosta, botox noin 2 viikkoa laitosta),allergia kojic-hapolle.  Avstå om du är gravid eller ammande , Avstå om du har exem eller hudsjukdom i aktiv fas, Avstå om du har infektion förorsakad av virus, Avstå eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas, Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning, Undvika solen under 48 tim efter behandlingen. 

HIFU

HIFU (High Focused Intense Ultrasound) on kohdistettu ultraääni, jolla kudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin muilla nykyisillä toimenpiteillä. Teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraääneen, joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun kohtaan ja syvyyteen (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa. HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa ja stimuloi kollageenin uudistumista mikä kiristää löystyneitä kimmosäikeitä ja lisää kollageenin tuotantoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. tuloksia on nähtävissä osin hetikin, mutta varsinaiset tulokset tulevat näkyviin muutaman kuukauden kuluttua, ihon lisääntyneen kollageenituotannon myötä. Hoitoa voidaan tehdä muutaman kerran vuodessa, yleinen hoitoväli on 2-3 kk. Hoito on lähes kivuton. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvempien kerrosten lisäksi myös ihonalaiseen SMAS-kudokseen. Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa jopa SMAS-kudoksessa.Käytössäni on uusimman sukupolven hifu- laite.

Hoidon vasta-aiheet

- Sydämen tahdistin tai vastaava elimistössä oleva elektroninen laite

- Raskaus, imetys

- Suun kautta nautittu isotretinonilääkitys. Tai glycoli- tai salisyylihappo.

- Täyteainehoidot tai implantit kasvoissa

- Sydänsairaudet tai kilpirauhassairaudet

- Rikkoutunut iho tai ihosairaudet

- Avohaavat tai leikkaushaava, jotka eivät ole täysin parantuneet

- Epilepsia, syöpäsairaudet.Mikäli et ole varma sopiiko hoito sinulle (sairauden tai käyttämäsi lääkkeiden osalta) , konsultoi lääkäriä ja noudata lääkärin ohjeita.

- Hoitoa ei tehdä palaneelle tai rikkoutuneelle iholle

- Ihoa ohentavat voiteet (kortisoni), tai lääkeaineet -> konsultoi lääkäriä .

- Hoito tehdään terveelle,  sinulla ei saa olla flunssaa, kuumetta, eikä tulehduksia.

- Asetyylisalisyylihappoa sisältäviä lääkityksiä -> voi lisätä mustelmien ilmenemistä.

Hoidon jälkeen

HIFU hoidon jälkeen iho voi hiukan punoittaa, mutta punoitus laskee muutamassa tunnissa. Hoito on lähes kivuton, mutta pientä pistelyä, juimivaa tunnetta, arkuutta ja kiristymisen tunnetta voi tuntua hoidon aikana ja hoidon jälkeen. Meikkiä voi laittaa välittömästi. Ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia voiteita suosittelen käyttämään muutamien päivien ajan hoidon jälkeen. Aurinkosuojavoiteiden käyttöä suosittelen käyttämään hoidon jälkeen. Saunomista tulisi välttää muutama päivä, eikä mitään muutakaan lämmintä hoitoa hoidetulle alueelle (auringonotto pari päivää hoidon jälkeen kielletty). Hampaiden vihlontaa voi esiintyä . Mustelmia voi tulla. Hoidettava alue saattaa tuntua tunnottomalta hoidon jälkeen. tämä on kuitenkin lyhytaikaista, ja hoidettavan alueen tunto palaa ennalleen muutamassa päivässä.

Hoidon jälkeen pidättäydy  viikon ajan saunasta, rasittavasta liikunnasta, tupakoinnista ja alkoholista. 

HIFU hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on paha akne, tulehduksia tai ihosairauksia, hammastulehdus, MS, epilepsia tai ovat raskaana tai imettävät. Täyttöaineiden laitosta oltava väliä 1 kk ja kasvokirurgisista toimenpiteistä vähintään vuosi.


HYALURON PEN Medical Pro - neulaton täyteainehoito

Hyaluron Pen Medical Pro on neulaton täyteainehoito, jolla voidaan hoitaa häiritseviä juonteita kasvoilla ( nasolabiaalit ja marionetit) Hyaluron Penillä onnistuu loistavasti huulten kevyt muotoilu ja täyttö .

Jälkikontrolli suoritetaan noin kuuden viikon päästä laitosta. Silloin tarvittaessa lisätään hyaluronihappoa pitkäkestoisemman tuloksen saavuttamiseksi. Pysyvyys n. 6-9kk.Käytössäni on laadukasta Jalor täyteainetta, joka valmistetaan Sveitsissä. Jalor ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Täyteaineen ristisidos antaa pitkäkestoisen ja kauniin lopputuloksen. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, joka poistuu vähitellen elimistöstä aineenvaihdunnan mukana.
Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta ja vähän kihelmöintiä. Harvemmin ,joskin mahdollista, myös mustelmia. Nämä ovat ihan normaaleja reaktioita hoidon jälkeen. Turvotus voi kestää muutaman vuorokauden ajan.Hoidettuun alueeseen ei saa koskea 6 tuntiin. Sen jälkeen voi pestä ihoa normaalisti. 12 tunnin päästä voi jo meikata käsiteltyä aluetta. Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, sauna, auringonpaiste) tai liialliselle kylmyydelle viikon aikana. Pariin päivään ei suositella fyysisiä aktiviteetteja. Hyaluronihappo sitoo itseensä vettä ,joten riittävä veden juonti hyalurohapon laiton jälkeen on erittäin tärkeää! Hoito on neulaton, lähes kivuton ja parantuminen on nopeaa!

Hoitoa ei suositella:

-Ikäraja 18v

-Olet raskaana tai imetät

-Aktiivinen herpes (jos sinulla on ollut joskus huuliherpes tai yskänrokko, hoito voi saada nämä puhkeamaan uudelleen)
-Ihosairaudet
-Arpien liikakasvu eli keloiditaipumus
-Verenkiertohäiriöt
-Anafylaktiset reaktiot
-Verenohennuslääkitys
-Täyteaine tai implantti hoidettavalla alueella (jos olet ottanut täyteainetta hoidettavalle alueelle, odota puoli vuotta kunnes voimme lisätä käyttämääni täyteainetta, sillä koskaan ei voi tietää, miten nämä täyteaineet reagoisivat keskenään)

-Kuume tai flunssa

-Roacutan lääkitys

- Olet allerginen hyaluronhapolle        

Hinta 290 €/ 1ml

Laitehoidot

Kasvo- ja vartalohoidoissa laitteilla tehostetaan mm. aktiiviaineiden imeytymistä, parannetaan verenkiertoa ja nestekiertoa, pilkotaan rasvaa, siloitetaan ryppyjä ja juonteita, kiinteytetään ihoa ja aktivoidaan kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Myöskin erilaisia kuorintoja voidaan tehdä laitteilla.

Laitteitalöytyy monenlaisia, mutta yhdessä hoitavan kosmetologin kanssa löytyy se itselle sopivin ja tehokkain laite/laitteet. Mahdolliset hoidon esteet kartoitetaan ennen hoidon aloittamista. Kontraindikaatioina useille laitteille ovat esimerkiksi sydänvika/sydämentahdistin, verenkierrolliset häiriöt, epilepsia, MS- tauti, parkinsonintauti, syöpä, raskaus, kasvaimet, paikalliset infektiot, vaikea migreeni/päänsärkyihin taipumus, yksilöllinen huono hoitovirtojen sieto. Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä. Tarkemmat laitekohtaiset hoidon esteet varmistamme ennen hoidon aloittamista. Miettiessäsi laitehoidon sopivuutta juuri sinulle ja sinun iho-ongelmaasi, ota yhteyttä minuun, niin kartoitamme sopivimman laitteen hoidettavalle alueelle.

Laitehoitoja suositellaan tehtäväksi sarjana, jotta laitehoidon hyöty olisi maksimaalinen. Sarjahoitojen taajuus riippuu käytettävästä laitteesta ( laitevalmistajan suositus ja yksilöllinen hoitovaste), hoidettavan ikä (nuorempi iho aktivoituu laitehoidoista nopeammin ja hoitotulos pysyy pidemmän aikaa haluttuna), haluttu hoitotulos(olemme yksilöitä, joten laitevalinta ja hoitokerrat ovat yksilölliset). 

Take Ten kasvolihasjumppari

Tehokas, tutkittu, turvallinen, patentoitu hoitomenetelmä kasvolihaksille.

TakeTen-kasvojenkohotusonhoitomenetelmänä ainutlaatuinen ja aidosti veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotukseen. Laitetta on valmistettu Suomessa jo vuodesta 2001.

Hoitomenetelmä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu luonnolliseen kasvolihasjumppaan ollen näin turvallinen ja kivuton. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla Baxendale Wave -sähköaallolla. Hoitomenetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Kasvolihasten kuntoutuessa rypyt ja juonteet loivenevat. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen ja näkyviä tuloksia saavutetaan nopeasti. Aineenvaihdunnan vilkastuessa kasvot saavat takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä.

TakeTen kasvolihasjumpparin vasta-aiheita:

 • Sydämentahdistin
 • Epilepsia, MS
 • Parkinson
 • Pehmykudosreumasta kärsiville
 • Rytmihäiriö, tai muu sydänvika
 • Vakava perussairaus tai lääkitys (konsultoi hoitavaa lääkäriä)
 • Pahanlaatuiset kasvaimet tai käynnissä olevat syöpähoidot
 • Infektiot, ihottumat tai ihosairaudet hoitoalueella
 • Migreeni tai päänsärkyihin taipuvaisuus
 • Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä.
 • Yksilöllinen huono hoitovirtojen sieto
 • Täyteaineet hoidettavalla alueella (botuliinit, mesolangat, hyaluronihappotäyteaine) vaikutusajan jälkeen voidaan hoitaa ultraäänellä.
 • Implantit
 • Noin vuoden jälkeen kasvoleikkauksesta
 • Kuume tai tulehdus (esim. poskiontelontulehdus/välikorvantulehdus).

Take Ten soveltuu myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen. Perushoito on sarjahoitojen alussa toteutettava 10 hoitokerran aloitussarjahoito, jota tehdään 2-3krt/viikossa, ylläpitohoito 3-8 viikon välein (yksittäinen hoitokrt). ylläpitohoito (uusi 10 kerran sarjahoito) 6-12 kk:n välein. 10- kerran aloitussarjahoito on riittävä noin 40-vuotiaille, tai keneltä kasvojen lihasmassa ei ole huomattavasti vähentynyt. jos taas lihasmassa kasvoilta on vähentynyt huomattavasti, 15- sarjahoito on tässä tapauksessa mahdollisesti tarkoituksenmukaisempi. Hoito sisältää: alkupuhdistus, TakeTen laitehoito, seerumi ja loppuvoide kasvoille/ 20-25 min/hoitokrt. Voit käydä hoidossa vaikka ruokatunnilla ;)

Lue lisää:

www.veitsetonvaihtoehto.fi


Kotimainen Ditelle Upi (UÄ) - ultraäänipuhdistus- ja imeytys & iontoforeesilaite

Hellävarainen ultraäänikuorinta, ultraääni-imeytys & hoitotuotteiden imeytys sähkövirralla.

Laitteella voidaan turvallisesti ja hellävaraisesti puhdistaa ja kuoria erilaisia ihotyyppejä valitsemalla pulsoiva tai jatkuva ultraääni. Laitekuorinnan jälkeen voidaan tehdä mekaaninen ihonpuhdistus. .

Ultraäänilaitetta käytetään kasvo- ja vartalohoidoissa. Perinteinen raekuorinta voidaan korvata ultraäänikuorinnalla. Puhdistamisen jälkeen voidaan ultraäänellä imeyttää aktiiviaineet. Ultraäänen vaikutuksia mm. hellävarainen , mutta tehokas kuoriva vaikutus, aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuminen, soluille enemmän happea ja ravinteita, aktiiviaineiden imeytyksen tehostaminen.

Ultraääni-imeytyksen & sähköisen imeytyksen vasta-aiheita:

 • Kuume tai akuutti tulehdus
 • Raskaus
 • Sydämen tahdistin
 • Rytmihäiriö, tai muu sydänvika
 • Epilepsia,MS
 • Vakava perussairaus tai lääkitys (konsultoi hoitavaa lääkäriä)
 • Pahanlaatuiset kasvaimet tai käynnissä olevat syöpähoidot
 • Infektiot, ihottumat tai ihosairaudet hoitoalueella
 • Migreeni tai päänsärkyihin taipuvaisuus
 • Täyteaineet hoidettavalla alueella (botuliinit, mesolangat, hyaluronihappotäyteaine, implantit) vaikutusajan jälkeen voidaan hoitaa ultraäänellä.
 • Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä.
 • Yksilöllinen huono hoitovirtojen sieto

Laitehoitoa voidaan tehdä yksittäin tai sarjana ( 3-10 hoidon sarjahoitona, 1-3 krt/viikossa).  

Hapotukset

Maitohappo soveltuu käytettäväksi lähes kaikille. Sillä saadaan aikaan kevyt , välittömästi ihoa kirkastava ja puhdistava kuorinta. Maitohappo kuorii ihon pinnalta kuollutta solukkoa hellävaraisesti. Se soveltuu myös käytettäväksi rosacea iholle. Glykolihappo soveltuu käytettäväksi rasvaiselle iholle, pigmenttiläiskiin, aknearpien hoitoon, sekä komedoaknen hoitoon ja syvempiin juonteisiin ja ryppyihin. 

ihoa uudistavassa ja puhdistavassa  hoidossa iholle leviteään muutamaksi minuutiksi happoa (maito- tai glykolihappoa) , jonka jälkeen se pestään pois ja neutraloidaan. Hoitoa voidaan tehdä yksittäinen hoito tai esimerkiksi kolmen hoidon sarja. 

Happokuorinnat soveltuvat: hyperpigmentaatiota vaalentamaan (maksaläiskien vaalennus), akne-arpien tasoitukseen, rasvaisen ihon hoitoon, pinta- ja keskisyvien juonteiden loiventamiseen, aknen hoitoon (ei tulehdusvaiheessa), suurentuneisiin ihohuokosiin, epätasaisen ja elottoman ihon kirkastamiseen, komedoaknen hoitoon ja  ruusufinniin. 

Happokuorinnat eivät sovellu jos sinulla on :

 • Kuume tai akuutti tulehdus
 • Raskaus, imetys
 • Roacutan  tai vastaava lääkitys(6kk lopettamisesta)
 • Huulirokahtuma, herpes
 • Keloidit tai pigmentoituneet arvet
 • Allergiat
 • Pahanlaatuiset luomet tai kasvaimet tai käynnissä olevat syöpähoidot
 • Infektiot, ihottumat tai ihosairaudet hoitoalueella
 • Laserkuorinta(6 kk ), kemiallinen kuorinta(konsultoi hoidon tehnyttä) tai mikrohionta(6-8 vk)
 • Vahaus -> Ei 10 päivää ennen ja jälkeen hapotuksen
 • Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä
 • Huomioitavaa kaikki ihoa ohentavat tai valolle herkistävät lääkkeet, luontaistuotteet, itsehoitolääkkeet ja ravintolisät.
 • Kotihoitotuotteet on myös hyvä käydä läpi , ettei käytössäsi ole jo voidetta, missä on happoa. 

Hapotusta voidaan tehdä yksittäin tai sarjana ( 1-6 hoidon sarjahoitona, 1 krt/viikossa tai kahdessa.  


Kestopigmentointi

Kestopigmennoinnilla tarkoitetaan kulmakarvojen, silmän- ja huultenrajojen pigmentointia koneellisesti tai mikroblading - tekniikalla manuaalisesti. Kestopigmentointi on kosmeettinen tatuointi. Kestopigmentointi pysyy ihossa 2-5 vuotta. Ihon uudistuessa myöskin pigmentointi haalistuu. Pigmentointia ylläpidetään uusimalla hoito muutaman vuoden välein. 

Pigmennoinnin tekemiseen varataan aikaa 1-3 tuntia, jonka aikana piirretään malli, valitaan käytettävä sävy ja tehdään itse pigmentointi. Jälkipigmentointi tehdään 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.  Ensimmäisen  käsittelykerran jälkeen pigmentointi ei ole vielä valmis, vaan tarvitaan toinen ja joissain tapauksissa jopa kolme pigmentointikertaa. 

Käytän Swiss colorin pigmenttejä; ne eivät sisällä nikkeliä, niissä ei ole käytetty rautaoksidia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Pigmentit eivät sisällä myöskään ATSO- väriaineita, eivätkä ne sisällä PAH- yhdisteitä(karsinogeeniä).

Kulmien kestopigmentointi

Shadow kulmat-> Kulmien pigmentointi, joka on intensiivisempi ja meikatumman näköinen. 

Powder kulmat ->Kulmat pigmentoidaan puuterimaisen pehmeäksi. Ei ole niin intensiivisen näköinen,kuin shadow-tekniikalla tehdyt kulmat.

3-D eli karvatekniikkakulmat Kulmiin pigmentoidaan  karvoja. Kestävämpi versio mikrobladingista. Ei sovellu rasvaiselle iholle.

Silmien kesopigmentointi

Kevyt rajaus ripsien välissä /tyvitäyttö -> Ripsien tyveen tehtävä rajaus, joka on luonnollisen kaunis ja kevyempi kuin klassinen rajaus. 

Klassinen rajaus -> Näkyvämpi klassinen eyeliner kestopigmentointi.

Sumuliner - > Eyeliner + häivytys/varjostus luomeen.

Hinnasto

Shadow kulmat 390€

Powder kulmat 430€

3-D eli karvatekniikkakulmat 430€

Kevyt rajaus ripsien välissä /tyvitäyttö 320€

Klassinen rajaus eli eyeliner 360€

Sumuliner 430€

Lisäkäsittelyt ja vahvistykset pigmenointeihin 180€ alue/krt. 

Varaa aika ensiksi konsultaatioon!

Tuotesarjat 

Environ - uraauurtava A- vitamiinikosmetiikan asiantuntija

Environ on Dr. Des Fernandesin, maailmankuulun plastiikkakirurgin kehittelemä vitamiinihoitosarja, joka perustuu suuriin A, C Ja E - vitamiinipitoisuuksiin, antioksidantteihin ja peptideihin.

Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Yhdistelmä A- vitamiinia, antioksidantteja ja flavonoideja auttaa säilyttämään ihosolujen terveyden ja pitämään ihon nuorekkaana. Ihosta tulee pehmeämpi, elastisempi ja kestävämpi valovaurioita vastaan. Environ A- vitamiini hoitotuotteet, suojaavat ihoa, korjaavat ihovaurioita, ja ennaltaehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ylläpitävät ihon normaalia toimintaa. Environ ihonhoitotuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille. Kotona käytetään hoitoja tukevia portaittain tehostuvia A-vitamiinituotteita. Environ hoitoja ja tuotteita tarjoavat vain koulutetut kosmetologit ja lääkärit.

 

Lue lisää:
 

 https://www.vitamion.fi/


Dr.Baumann - luonnollista ihonhoitoa, ilman allergisoivia ainesosia.

Bionominen ihonhoitosarja, joka on kehitetty herkän, allergisen ihon tarpeet huomioon ottaen.

Sarjan luonnolliset vaikutusaineet sopivat täydellisesti yhteen ihon kanssa ja sarjasta löytyy tuotteita kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille (kasvo- ja vartalo). Hoitotuotteet eivät sisällä hajusteita, kemiallisia säilöntäaineita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteiden pakkaamisessa vältetään turhia materiaaleja. Tuotteissa käytettävien ainesosien teho ja vaikutus ihoon on tieteellisesti todistettu.

Manuaalikasvohoitoihin voit valita lisäpalveluna aineiden imeytymistä tehostavan ultraääni-imeytyksen.


Lue lisää: 
 

https://www.dr-baumann.fi/   

 

BiON - aknehoidon asiantuntija

Palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen - sekä acne rosacean hoitoon. 

BiON  Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja.  Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla - yli 90% kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja. Tuotteiden tuoksut tulevat raaka-aineista kuten kasviuutteista. 

Lue lisää:

www.Bion.fi

  
GERnètic - Klassinen ihonhoitosarja 

Ranskalainen ihonhoitosarja ihon perushoitamiseen ja iho-ongelmien hoitoon. 

GERnétic Internationalin kasvohoitotuotteet sisältävät bioteknologian avulla eristettyjä tehokkaita aktiiviainesosia kasveista ja merilevistä, jotka auttavat ravitsemaan ihoa. Sarjasta löytyy tuotteita (kasvo- ja vartalo) kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille.  Tuotteet palauttavat ihon biologisen hyvinvoinnin sekä uusiutumiskyvyn, ylläpitäen tehokkaasti kasvojen nuorekkuutta ja terveyttä. Tuotteissa on mieto tuoksu.


Lue lisää:


www.gernetic.fiJoe Blasco - ammattilaisten valinta  

Joe Blasco -tuotesarjan meikit ja ihonhoitotuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään.

Joe Blascon meikkivoiteet ja meikit ovat todella riittoisia antaen upean, kestävän lopputuloksen jo pienellä määrällä. Tuotteet sisältävätkin suuren määrän väripigmenttejä. Yksi suosituimmista tuotteista on peittävä Ultra Base -meikkivoide, josta riittää jopa 300 yksittäistä käyttökertaa.

Myös ihotautilääkärit suosittelevat Joe Blasco -tuotteita niiden peittävyyden ja hajustettomuuden  ansiosta. Erityisen peittävät Dermaceal ja Tattoo Cover -peitevärit sisältävät väripigmenttiä noin 70-85 %. Nämä peittävät tuotteet sopivat erinomaisesti ihon värivirheiden, kuten tuliluomen, valkopälven, arpien ja palovammojen peittämiseen ja häivyttämiseen.

Joe Blasco Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ne sisältävät merilevistä saatuja mineraali- ja hivenaineita. Lisäksi tuotteet ovat listattuina Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen sivuilla.


Lue Lisää:

https://www.norris.fi/Joe-Blasco 

Orly - vastaus jokaiselle kynnelle

Laadukkaat käsien- ja kynsienhoitotuotteet sekä värilakat Orlylta yksilölliseen käsien hoitoon.

ORLY:n kynsilakat ovat korkeatasoisia ja kansainvälisesti tunnettuja. Orlyn kynsituotteet tunnetaan jatkuvasta kehityksestä sekä rohkeista väreistä. Kaikki tuotteet ovat vegaaneja, eikä tuotteissa käytetä haitallisia ainesosia kuten DBP, Tolueeni, Kamferi jne... 

Lakkojen suuri pigmenttipitoisuus takaa peittävyyden jo kahdella lakkakerroksella. Hoitolastani saat mm. Hoitolakat (hauraille, pehmeille, liuskottuville kynsille) ja alus- ja päälylakat. Tervettä kynnenkasvua edistävä kynsinauhaöljy-ja voide ja kosteuttava käsivoide. Värilakat kuultavan, metallinhohtavan, kimaltavan vivahteissa sekä mattapintaisena.


Lue lisää: 


www.orlybeauty.com


Jalkahoitotuotteet

Laadukkaat jalkojen ihon ja kynsien hoitotuotteet yksilölliseen  kotihoitoon. 

Laufwunder- sarjan  kosteuttava-, lämmittävä-, virkistävä-  ja keramiideja sisältävät voiteet sekä herkän ihon voide ja halkeamavoide. Iloiset varpaat- sarjan halkeamavoide, jalkakylpyaine ja talkki. Peclavus- sarjan pihkaoide ja Teepuuöljy. Lampaanvillaa. Pausek hikoilevien jalkojen hoitotuotteet. Geelikevennystuotteita erilaisiin jalkaterän vaivoihin mm. nivelten suojaksi, päkiän - ja kantapään pehmusteeksi, vaivaisenluunsuojaksi. 


Footlogix® jalkojenhoitosarja (hoitotuotteet - ja hoitometodi) - Medi meet`s Pedi - lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen.


Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Corneum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.


Lue lisää:


www.footlogixsuomi.fi


Candying - karvanpoistomenetelmä

Candying on karvanpoistomenetelmä, jolla on ihoa hoitava vaikutus.

Candying on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa häiritsevät ihokarvat . Candypaste kuorii samalla iholta kuolleen ihosolukon jättäen ihon silkkisen pehmeäksi. Tuotteisiin on lisätty xylitolia, jolla on ihoa hoitava vaikutus. 

Candying pasteilla saadaan poistettua hyvinkin lyhyttä karvaa, mutta jotta toimenpide olisi tehokasta ja nopeaa noin 5mm pituinen karva on optimaalisin. Jos taas karva on pidempää, suosittelen  lyhentämistä. 

Candying karvanpoiston jälkeen 

seuraavien  24 H tunnin aikana 

älä käytä iholla :talkkia, deodoranttia, parfyymiä, itsestään ruskettavia aineita. 

Ethän kylve paljussa/ammeessa. 

Älä mene solariumiin /  saunaan, vältä hikoilua. Älä käytä tiukkoja hankaavia vaatteita. 

Suojaa ihosi auringolta. 

Pari hyvää vinkkiä 

-  Sisäänkasvaneet karvat voidaan ehkäistä säännöllisellä kuorinnalla ja ihon kosteuttamisella. 

Pidä kuitenkin kuorinnasta 2 päivää väliä ennen ja jälkeen karvanpoiston.

Älä laita kosteusvoidetta karvanpoistoalueelle poistopäivänä.

 

Karvanpoistoa ei suositella seuraavaavissa tapauksissa: rikkoutunut, vaurioitunut tai infektoitunut iho (erityisesti tarttuvat ihotaudit sekä herpes). 

Käsitellyt ihoalueet(kuorinnat, laser) ja leikkaus- ja säärihaavat sekä ihomuutokset. Ihoa kuivattavat & ohentavat sekä herkistävät lääkitykset. 

Ohut iho. 

Krooniset sairaudet => konsultoi hoitavaa lääkäriä.