Environ kasvohoidot

Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista. Environ A- vitamiini hoitotuotteet, suojaavat ihoa, korjaavat ihovaurioita, ja ennaltaehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ylläpitävät ihon normaalia toimintaa. 

Kasvojenhoidon lisäksi Environiin kuuluu kattava vartalonhoitolinja sekä voiteiden imeytymistä tehostavat neulaustelat kasvoille ja vartalolle.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin.

Kosteuttava A-vitamiini hoito 

Tämä ihon toimintoja stimuloiva, käsin tehtävä hoito kosteuttaa ja ravitsee sitä A-vitamiinilla ja antioksidanteilla. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. 

92 €

Syväpuhdistava A-vitamiini hoito

Kevyt kemiallinen kuorinta AHA-hapoilla kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä tehostaa vitamiinien imeytymistä syvemmälle. Käsin tehtävä hoito sopii kuivalle, aurinkovaurioiselle tai tukkeutuneelle iholle.

109 €

Kasvot ultraääni-imeytyksellä

Hoidon hinta määräytyy käytettävästä imeytettävästä seerumista

  • A-vitamiinit & antioksidantit hoito
  • Kirkastava C-vitamiini hoito
  • Ihon uudistaminen & Juonteiden täyttö

119 - 145 €

Neulaus ja Environ kasvohoito

Ensimmäinen kerta rulla 69€. 

Hoito (A-vitamiini & antioksidantit, kirkastava ja ihoa uudistava hoito ja Ihoa uudistava ja juonteiden täyttö hoito) 105 €-129 €.

Seuraavat  kerrat hoito 100 €.

69€ + 105€ - 129€/ 1.kerta