LAITTEET JA TUOTESARJAT

Laitehoidot

Kasvo- ja vartalohoidoissa laitteilla tehostetaan mm. aktiiviaineiden imeytymistä, parannetaan verenkiertoa ja nestekiertoa, pilkotaan rasvaa, siloitetaan ryppyjä ja juonteita, kiinteytetään ihoa ja aktivoidaan kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Myöskin erilaisia kuorintoja voidaan tehdä laitteilla.

Laitteita löytyy monenlaisia, mutta yhdessä hoitavan kosmetologin kanssa löytyy se itselle sopivin ja tehokkain laite/laitteet. Mahdolliset hoidon esteet kartoitetaan ennen hoidon aloittamista. Kontraindikaatioina useille laitteille ovat esimerkiksi sydänvika/sydämentahdistin, verenkierrolliset häiriöt, epilepsia, MS- tauti, parkinsonintauti, syöpä, raskaus, kasvaimet, paikalliset infektiot, vaikea migreeni/päänsärkyihin taipumus, yksilöllinen huono hoitovirtojen sieto. Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä. Tarkemmat laitekohtaiset hoidon esteet varmistamme ennen hoidon aloittamista. Miettiessäsi laitehoidon sopivuutta juuri sinulle ja sinun iho-ongelmaasi, ota yhteyttä minuun, niin kartoitamme sopivimman laitteen hoidettavalle alueelle.

Laitehoitoja suositellaan tehtäväksi sarjana, jotta laitehoidon hyöty olisi maksimaalinen. Sarjahoitojen taajuus riippuu käytettävästä laitteesta ( laitevalmistajan suositus ja yksilöllinen hoitovaste), hoidettavan ikä (nuorempi iho aktivoituu laitehoidoista nopeammin ja hoitotulos pysyy pidemmän aikaa haluttuna), haluttu hoitotulos(olemme yksilöitä, joten laitevalinta ja hoitokerrat ovat yksilölliset).

HIFU (High Focused Intense Ultrasound)

HIFU (High Focused Intense Ultrasound) on kohdistettu ultraääni, jolla kudosta voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin muilla nykyisillä toimenpiteillä. 

Teknologia perustuu fokusoituun huipputehokkaaseen ultraääneen, joka kohdistetaan täsmällisesti haluttuun kohtaan ja syvyyteen (1,5 mm, 3 mm tai 4,5 mm) vahingoittamatta ihoa. HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa ja stimuloi kollageenin uudistumista mikä kiristää löystyneitä kimmosäikeitä ja lisää kollageenin tuotantoa.

Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Tuloksia on nähtävissä osin hetikin, mutta varsinaiset tulokset tulevat näkyviin muutaman kuukauden kuluttua, ihon lisääntyneen kollageenituotannon myötä. Hoitoa voidaan tehdä muutaman kerran vuodessa, yleinen hoitoväli on 2-3 kk. 

Hoito on lähes kivuton. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvempien kerrosten lisäksi myös ihonalaiseen SMAS-kudokseen. Ultraäänellä on mahdollista aktivoida kollageenin tuotantoa jopa SMAS-kudoksessa.Käytössäni on uusimman sukupolven hifu- laite.

Hoidon vasta-aiheet

- Sydämen tahdistin tai vastaava elimistössä oleva elektroninen laite

- Raskaus, imetys

- Suun kautta nautittu isotretinonilääkitys. 

- Käytössäsi on glycoli- tai salisyylihappo.

- Täyteainehoidot tai implantit kasvoissa

- Sydänsairaudet tai kilpirauhassairaudet

- Rikkoutunut iho tai ihosairaudet

- Avohaavat tai leikkaushaava, jotka eivät ole täysin parantuneet

- Epilepsia, syöpäsairaudet. Mikäli et ole varma sopiiko hoito sinulle (sairauden tai käyttämäsi lääkkeiden osalta) , konsultoi lääkäriä ja noudata lääkärin ohjeita.

- Ihoa ohentavat voiteet (kortisoni), tai lääkeaineet -> konsultoi lääkäriä .

- Hoito tehdään terveelle, sinulla ei saa olla flunssaa, kuumetta, eikä tulehduksia.

- Asetyylisalisyylihappoa sisältäviä lääkityksiä -> voi lisätä mustelmien ilmenemistä.

Hoidon jälkeen

HIFU hoidon jälkeen iho voi hiukan punoittaa, mutta punoitus laskee muutamassa tunnissa. Hoito on lähes kivuton, mutta pientä pistelyä, juimivaa tunnetta, arkuutta ja kiristymisen tunnetta voi tuntua hoidon aikana ja hoidon jälkeen. Meikkiä voi laittaa välittömästi. Ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia voiteita suosittelen käyttämään muutamien päivien ajan hoidon jälkeen. Aurinkosuojavoiteiden käyttöä suosittelen käyttämään hoidon jälkeen. Saunomista tulisi välttää muutama päivä, eikä mitään muutakaan lämmintä hoitoa hoidetulle alueelle (auringonotto pari päivää hoidon jälkeen kielletty). Hampaiden vihlontaa voi esiintyä . Mustelmia voi tulla. Hoidettava alue saattaa tuntua tunnottomalta hoidon jälkeen. tämä on kuitenkin lyhytaikaista, ja hoidettavan alueen tunto palaa ennalleen muutamassa päivässä.

Hoidon jälkeen pidättäydy viikon ajan saunasta, rasittavasta liikunnasta, tupakoinnista ja alkoholista.

HIFU hoitoa ei suositella henkilöille, joilla on paha akne, tulehduksia tai ihosairauksia, hammastulehdus, MS, epilepsia tai ovat raskaana tai imettävät. Täyttöaineiden laitosta oltava väliä 1 kk ja kasvokirurgisista toimenpiteistä vähintään vuosi.

Take Ten kasvolihasjumppari

Tehokas, tutkittu, turvallinen, patentoitu hoitomenetelmä kasvolihaksille.

TakeTen-kasvojenkohotusonhoitomenetelmänä ainutlaatuinen ja aidosti veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotukseen. Laitetta on valmistettu Suomessa jo vuodesta 2001.

Hoitomenetelmä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu luonnolliseen kasvolihasjumppaan ollen näin turvallinen ja kivuton. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla Baxendale Wave -sähköaallolla. Hoitomenetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Kasvolihasten kuntoutuessa rypyt ja juonteet loivenevat. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen ja näkyviä tuloksia saavutetaan nopeasti. Aineenvaihdunnan vilkastuessa kasvot saavat takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä.

TakeTen kasvolihasjumpparin vasta-aiheita:

 • Sydämentahdistin
 • Epilepsia, MS
 • Parkinson
 • Pehmykudosreumasta kärsiville
 • Rytmihäiriö, tai muu sydänvika
 • Vakava perussairaus tai lääkitys (konsultoi hoitavaa lääkäriä)
 • Pahanlaatuiset kasvaimet tai käynnissä olevat syöpähoidot
 • Infektiot, ihottumat tai ihosairaudet hoitoalueella
 • Migreeni tai päänsärkyihin taipuvaisuus
 • Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä.
 • Yksilöllinen huono hoitovirtojen sieto
 • Täyteaineet hoidettavalla alueella (botuliinit, mesolangat, hyaluronihappotäyteaine) vaikutusajan jälkeen voidaan hoitaa.
 • Implantit
 • Noin vuoden jälkeen kasvoleikkauksesta
 • Kuume tai tulehdus (esim. poskiontelontulehdus/välikorvantulehdus).

Take Ten soveltuu myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen. Perushoito on sarjahoitojen alussa toteutettava 10 hoitokerran aloitussarjahoito, jota tehdään 2-3krt/viikossa, ylläpitohoito 3-8 viikon välein (yksittäinen hoitokrt). ylläpitohoito (uusi 10 kerran sarjahoito) 6-12 kk:n välein. 10- kerran aloitussarjahoito on riittävä noin 40-vuotiaille, tai keneltä kasvojen lihasmassa ei ole huomattavasti vähentynyt. jos taas lihasmassa kasvoilta on vähentynyt huomattavasti, 15- sarjahoito on tässä tapauksessa mahdollisesti tarkoituksenmukaisempi. Hoito sisältää: alkupuhdistus, TakeTen laitehoito, seerumi ja loppuvoide kasvoille/ 20-25 min/hoitokrt. Voit käydä hoidossa vaikka ruokatunnilla ;)

Lue lisää:

www.veitsetonvaihtoehto.fi

Kotimainen Ditelle Upi (UÄ) - ultraäänipuhdistus- ja imeytys & iontoforeesilaite

Hellävarainen ultraäänikuorinta, ultraääni-imeytys & hoitotuotteiden imeytys sähkövirralla.

Laitteella voidaan turvallisesti ja hellävaraisesti puhdistaa ja kuoria erilaisia ihotyyppejä valitsemalla pulsoiva tai jatkuva ultraääni. Laitekuorinnan jälkeen voidaan tehdä mekaaninen ihonpuhdistus. .

Ultraäänilaitetta käytetään kasvo- ja vartalohoidoissa. Perinteinen raekuorinta voidaan korvata ultraäänikuorinnalla. Puhdistamisen jälkeen voidaan ultraäänellä imeyttää aktiiviaineet. Ultraäänen vaikutuksia mm. hellävarainen , mutta tehokas kuoriva vaikutus, aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuminen, soluille enemmän happea ja ravinteita ja aktiiviaineiden imeytymisen tehostaminen.

Ultraääni-imeytyksen & sähköisen imeytyksen vasta-aiheita:

 • Kuume tai akuutti tulehdus
 • Raskaus
 • Sydämen tahdistin
 • Rytmihäiriö, tai muu sydänvika
 • Epilepsia, MS
 • Vakava perussairaus tai lääkitys (konsultoi hoitavaa lääkäriä)
 • Pahanlaatuiset kasvaimet tai käynnissä olevat syöpähoidot
 • Infektiot, ihottumat tai ihosairaudet hoitoalueella
 • Migreeni tai päänsärkyihin taipuvaisuus
 • Täyteaineet hoidettavalla alueella (botuliinit, mesolangat, hyaluronihappotäyteaine, implantit) vaikutusajan jälkeen voidaan hoitaa ultraäänellä.
 • Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä.
 • Yksilöllinen huono hoitovirtojen sieto

Laitehoitoa voidaan tehdä yksittäin tai sarjana ( 3-10 hoidon sarjahoitona, 1-3 krt/viikossa).  

Hapotukset

Maitohappo soveltuu käytettäväksi lähes kaikille. Sillä saadaan aikaan kevyt , välittömästi ihoa kirkastava ja puhdistava kuorinta. Maitohappo kuorii ihon pinnalta kuollutta solukkoa hellävaraisesti. Se soveltuu myös käytettäväksi rosacea iholle. Glykolihappo soveltuu käytettäväksi rasvaiselle iholle, pigmenttiläiskiin, aknearpien hoitoon, sekä komedoaknen hoitoon ja syvempiin juonteisiin ja ryppyihin.

ihoa uudistavassa ja puhdistavassa hoidossa iholle leviteään muutamaksi minuutiksi happoa (maito- tai glykolihappoa) , jonka jälkeen se pestään pois ja neutraloidaan. Hoitoa voidaan tehdä yksittäinen hoito tai esimerkiksi kolmen hoidon sarja.

Happokuorinnat soveltuvat: hyperpigmentaatioon , akne-arpien tasoitukseen, rasvaisen ihon hoitoon, pinta- ja keskisyvien juonteiden loiventamiseen, aknen hoitoon (ei tulehdusvaiheessa), suurentuneisiin ihohuokosiin, epätasaisen ja elottoman ihon kirkastamiseen, komedoaknen hoitoon ja ruusufinniin.

Happokuorinnat eivät sovellu jos sinulla on :

 • Kuume tai akuutti tulehdus
 • Raskaus, imetys
 • Roacutan tai vastaava lääkitys(6kk lopettamisesta)
 • Huulirokahtuma, herpes
 • Keloidit tai pigmentoituneet arvet
 • Allergiat
 • Pahanlaatuiset luomet tai kasvaimet tai käynnissä olevat syöpähoidot
 • Infektiot, ihottumat tai ihosairaudet hoitoalueella
 • Laserkuorinta(6 kk ), kemiallinen kuorinta(konsultoi hoidon tehnyttä) tai mikrohionta(6-8 vk)
 • Vahaus -> Ei 10 päivää ennen ja jälkeen hapotuksen
 • Konsultoi hoitavaa lääkäriä, mikäli tarvitset jatkuvaa lääkärin hoitoa ja / tai jatkuvaa lääkitystä
 • Huomioitavaa kaikki ihoa ohentavat tai valolle herkistävät lääkkeet, luontaistuotteet, itsehoitolääkkeet ja ravintolisät.
 • Kotihoitotuotteet on myös hyvä käydä läpi , ettei käytössäsi ole jo voidetta, missä jo on happoa.

Hapotusta voidaan tehdä yksittäin tai sarjana ( 1-6 hoidon sarjahoitona, 1 krt/viikossa tai kahdessa.  

                                                                             Karvanpoistomenetelmä - Sokerointi

ytössäni on Finpuro Oy: n sokerointimassat, jotka soveltuvat koko kehon eri osa-alueiden sokerointiin. Luonnonmukaiset, 100 % suomaista alkuperää olevat sokerointimassat koostuvat sokerijuurikkaan sokerista, puolukasta ja vedestä.

Sokerointi massoilla saadaan poistettua hyvinkin lyhyttä karvaa, mutta jotta toimenpide olisi tehokas ja nopea suorittaa noin 5mm pituinen karva on optimaalisin. Jos taas karva on pidempää, suosittelen lyhentämistä.

Sokerointi karvanpoiston jälkeen :

seuraavien 24 H tunnin aikana

 • älä käytä iholla :talkkia, deodoranttia, parfyymiä, itsestään ruskettavia aineita.
 • Ethän kylve paljussa/ammeessa.
 • Älä mene solariumiin / saunaan, vältä hikoilua. Älä käytä tiukkoja hankaavia vaatteita.
 • Suojaa ihosi auringolta.

Pari hyvää vinkkiä:

 • Sisäänkasvaneet karvat voidaan ehkäistä säännöllisellä kuorinnalla ja ihon kosteuttamisella.
 • Pidä kuitenkin kuorinnasta 2 päivää väliä ennen ja jälkeen karvanpoiston.

Karvanpoistoa ei suositella seuraavissa tapauksissa:

 • rikkoutunut, vaurioitunut tai infektoitunut iho (erityisesti tarttuvat ihotaudit sekä herpes).
 • Käsitellyt ihoalueet(kuorinnat, laser) ja leikkaus- ja säärihaavat sekä ihomuutokset. Ihoa kuivattavat & ohentavat sekä herkistävät lääkitykset.
 • Ohut iho.
 • Krooniset sairaudet => konsultoi hoitavaa lääkäriä. 

Kestopigmentointi

Kestopigmennoinnilla tarkoitetaan kulmakarvojen, silmän- ja huultenrajojen pigmentointia koneellisesti tai mikroblading - tekniikalla manuaalisesti. Kestopigmentointi on kosmeettinen tatuointi. Kestopigmentointi pysyy ihossa 2-5 vuotta. Ihon uudistuessa myöskin pigmentointi haalistuu. Pigmentointia ylläpidetään uusimalla hoito muutaman vuoden välein.

Pigmennoinnin tekemiseen varataan aikaa 1-3 tuntia, jonka aikana piirretään malli, valitaan käytettävä sävy ja tehdään itse pigmentointi. Jälkipigmentointi tehdään 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Ensimmäisen käsittelykerran jälkeen pigmentointi ei ole vielä valmis, vaan tarvitaan toinen ja joissain tapauksissa jopa kolme pigmentointikertaa.

Käytän Swiss colorin pigmenttejä; ne eivät sisällä nikkeliä, niissä ei ole käytetty rautaoksidia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Pigmentit eivät sisällä myöskään ATSO- väriaineita, eivätkä ne sisällä PAH- yhdisteitä(karsinogeeniä).

Kulmien kestopigmentointi

Shadow kulmat-> Kulmien pigmentointi, joka on intensiivisempi ja meikatumman näköinen.

Powder kulmat ->Kulmat pigmentoidaan puuterimaisen pehmeäksi. Ei ole niin intensiivisen näköinen,kuin shadow-tekniikalla tehdyt kulmat.

3-D eli karvatekniikkakulmat Kulmiin pigmentoidaan karvoja. Kestävämpi versio mikrobladingista. Ei sovellu rasvaiselle iholle.

Silmien kesopigmentointi

Kevyt rajaus ripsien välissä /tyvitäyttö -> Ripsien tyveen tehtävä rajaus, joka on luonnollisen kaunis ja kevyempi kuin klassinen rajaus.

Klassinen rajaus -> Näkyvämpi klassinen eyeliner kestopigmentointi.

Sumuliner - > Eyeliner + häivytys/varjostus luomeen.


Tuotesarjat

Sähköisessä ajanvarauksessa löytyy tuotehakua varten oma varattava aika. Varaa tuotehakuun aika ja kirjoita ajanvarauksen tietoihin, mitä tuotetta/tuotteita olet tulossa hakemaan. Näin pystyn tarkistamaan, että haluamasi tuote löytyy liikkeestä. 

WiQo tuotteet PRX - T33 hoitoja tukevat kotihoitotuotteet


PRX Therapy Box -kotihoitosetti

PRX - Therapy Box -kotihoitosetti -pakkaus sisältää:

– 1 kpl WiQo Smoothing Face Fluid 30 ml
– 1 kpl WiQo Nourishing and Moisturizing Cream Dry Skin 50 ml 

WiQo Nourishing and Moisturizing Cream Dry Skin -hoitovoide on kehitetty kuivalle iholle. Se toimii palauttavana hoitovoiteena PRX-T33-hoidon jälkeen. Sen sisältämät antioksidanttiset kasviöljyt ja vitamiinit vahvistavat ulkoisten ympäristötekijöiden rasittamaa ihoa. Tuotetta levitetään aamuin illoin puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.

Tasoittava WiQo Smoothing Face Fluid -emulsio sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta käytetään iltaisin PRX-T33-hoidon jälkeen, jotta hoidon vaikutuksia voidaan jatkaa ja ylläpitää. Se toimii parhaiten, kun se levitetään iholle vähintään 30 minuuttia ennen muita tuotteita. Suosittelemme tuotteen säännöllistä käyttöä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

WiQo Eye Contour & Facial Serum 30 ml

WiQo Eye Contour & Facial Serum -seerumi on kehitetty herkälle silmänympärysiholle. Seerumia voi käyttää myös koko kasvoilla, jos iho on todella herkkä ja ärtynyt. Seerumin sisältämät peptidit ja kasviyrtit vahvistavat ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan sekä rauhoittavat ihon tulehdus- ja ärsytysreaktioita. 

WiQo Booster 50 ml

WiQo Boosterin teho perustuu neljän eri kokoiseen hyaluronihappomolekyyliin, antibakteeriseen mikrohopeaan ja ihon kimmoisuutta parantavaan bionomimeettiseen peptidipooliin. Tuote rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi sekä vähentää tulehduksien riskiä. Lisäksi se parantaa ihon kimmoisuutta ja ehkäisee kosteutta haihtumasta ihosta.  

WiQo Restructuring Vitamin Cream

 WiQo Restukcturing Vitamin Cream-hoitovoide on ihotautilääkärin kehittämä tuote, jolla voi ratkaista monta iho-ongelmaa samanaikaisesti. Tehokkaan mutta herkällekin iholle sopivan vitamiinivoiteen vaikutus perustuu A-vitamiinin retinoidiin (0,5 %) ja C-vitamiinin aktiivimuotoon (18,8 %). 

WiQo ICP Compact Coloured Cream SPF 50

WiQo ICP Compact Coloured Cream SPF 50 on kolmivaikutteinen kiinteä värivoide. Tuote tasoittaa ihon värivirheitä, häivyttää epäpuhtauksia ihossa ja suojaa ihoa UV-säteilyltä suojakertoimella SPF 50. Koostumukseltaan kevyt tuote levittyy tasaisesti ja ohuelti iholle mukana tulevan meikkisienen avulla.


BiON - aknehoidon asiantuntija

Palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen - sekä acne rosacean hoitoon. 
BiON  Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja.  Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla - yli 90% kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja. Tuotteiden tuoksut tulevat raaka-aineista kuten kasviuutteista. 


Sarjan myyntituotteet, jotka löytyvät hoitolastani ovat räätälöityneet asiakaskuntani mukaan. Joten tarkistathan soittamalla tai viestittämällä ennen saapumistasi, että minulla on haluamasi tuote saatavilla. 

Lue lisää: www.Bion.fi

  
GERnètic - Klassinen ihonhoitosarja 

Ranskalainen ihonhoitosarja ihon perushoitamiseen ja iho-ongelmien hoitoon. 

GERnétic Internationalin kasvohoitotuotteet sisältävät bioteknologian avulla eristettyjä tehokkaita aktiiviainesosia kasveista ja merilevistä, jotka auttavat ravitsemaan ihoa. Sarjasta löytyy tuotteita (kasvo- ja vartalo) kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille ja miehille.  Tuotteet palauttavat ihon biologisen hyvinvoinnin sekä uusiutumiskyvyn, ylläpitäen tehokkaasti kasvojen nuorekkuutta ja terveyttä. Tuotteissa on mieto tuoksu.

Sarjan myyntituotteet, jotka löytyvät hoitolastani ovat räätälöityneet asiakaskuntani mukaan. Joten tarkistathan soittamalla tai viestittämällä ennen saapumistasi, että minulla on haluamasi tuote saatavilla. 

Lue lisää: www.gernetic.fiJoe Blasco - ammattilaisten valinta  

Tuotteiden loppuunmyynti alkaen 7.8.2023.

Lue Lisää: https://www.norris.fi/Joe-Blasco 

Orly - vastaus jokaiselle kynnelle

Laadukkaat käsien- ja kynsienhoitotuotteet sekä värilakat Orlylta yksilölliseen käsien hoitoon.

ORLY:n kynsilakat ovat korkeatasoisia ja kansainvälisesti tunnettuja. Orlyn kynsituotteet tunnetaan jatkuvasta kehityksestä sekä rohkeista väreistä. Kaikki tuotteet ovat vegaaneja, eikä tuotteissa käytetä haitallisia ainesosia kuten DBP, Tolueeni, Kamferi jne... 

Lakkojen suuri pigmenttipitoisuus takaa peittävyyden jo kahdella lakkakerroksella. Hoitolastani saat mm. Hoitolakat (hauraille, pehmeille, liuskottuville kynsille) ja alus- ja päälylakat. Värilakat kuultavan, metallinhohtavan, kimaltavan vivahteissa sekä mattapintaisena.


Lue lisää: www.orlybeauty.com


Jalkahoitotuotteet

Laadukkaat jalkojen ihon ja kynsien hoitotuotteet yksilölliseen  kotihoitoon. 

Hoitolastani löytyy jalkavoiteita erilaisiin jalkaterän iho- ongelmiin. Merkkeinä mm. Laufwunder ja Iloiset varpaat. Teepuuöljyä.talkkia ja  Lampaanvillaa. Pausek hikoilevien jalkojen hoitotuotteet. Geelikevennystuotteita erilaisiin jalkaterän vaivoihin mm. nivelten suojaksi, päkiän - ja kantapään pehmusteeksi, vaivaisenluunsuojaksi. 


Footlogix® jalkojenhoitosarja (hoitotuotteet - ja hoitometodi) - Medi meet`s Pedi - lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen.


Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Corneum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.


Lue lisää:


www.footlogixsuomi.fi