PRX-T33

PRX-T33 on uuden sukupolven "Art of Anti-aging" -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja. Asiakkaiden suosikki!

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta "frostingia" tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

PRX-T33 on myös erinomainen "esihoito" muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

PRX-T33 hoitokohteet: Rypyt ja juonteet, Kuiva iho, Veltostunut iho, Pigmenttimuutokset, Ennenaikaisesti ikääntyvä iho, Arvet ja laajentuneet ihohuokoset, Venymä- ja leikkausarvet, Veltostunut kaulan, dekolteen ja käsien iho.

PRX-T33 hyödyt: Neulaton ja kivuton hoitomuoto, Ei "frostingia" eikä toipumisaikaa, Nopea hoito=> vain 30 minuuttia, Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana, Patentoitu koostumus TCA 33 %, H2O2 ja Kojic-happo, CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Vasta-aiheet: raskaus ja imetys, ihorikot, haavat, virusperäiset ihosairaudet, aktiivisessa vaiheessa olevat ihosairaudet & ihottumat pahenemisvaiheessa, valoa herkistävät lääkkeet (huomio luontaistuotteet ja itsehoitolääkkeet ja ravintolisät), antibioottikuurit, täyteaineet (poskiin noin 1-2 vk laitosta, botox noin 2 viikkoa laitosta),allergia kojic-hapolle. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin.

PRX-T33 hoito + Minibox

Kasvot TAI kaula ja decollete`. Sis. CoolMask.

169 €

PRX-T33 hoito + MiniBox

Kaulan alue.

149 €

PRX-T33 hoito + Minibox

Kasvot ja kaulan alue.

259 €

PRX-T33 hoito

Kasvot alkaen 140€. Ylläpitohoito. sis.Cool Mask.

alkaen 136€

PRX-T33 hoito

Kasvot. Tutustumishoito.

136€

PRX-T33 hoito+mikroneulaus

Kasvot. Ensimmäinen hoitokerta kasvot alkaen 259€. Sis.Cool Mask.

alkaen 259€

PRX-T33 hoito +mikroneulaus

Kasvot.Ylläpitohoito kasvot alkaen 179€. 

alkaen 179€

PRX - T33 hoito + mikroneulaus yksi alue

Hoito kasvojen alue + neulaus juonteet yksi alue ( huultenympärysiho/ silmänympärysiho/otsa).

192€

PRX-T33 hoito + Therapy Box

Kasvot TAI kaulanalue + Decollete`.

309€

PRX-T33 hoito + Therapy Box

Kaulan alue.

298€

PRX-T33 hoito + Therapy Box

Kasvot ja kaula.

369 €

PRX-T33 hoito + Therapy Box

Neljän kerran sarjahoito kasvot.

725 €

PRX-T33 hoito + Therapy Box

Neljän kerran sarjahoito kasvot ja kaula.

929 €

PRX-T33 hoito + 2 x Therapy Box

Kuuden kerran sarjahoito kasvot.

1080 €